till annis

0kommentarer

okej då kompis här kommer en liten snabbtipsning, sen ska jag dra till poolen hehe. den är säkert inte jätteoriginell men det är mina tips i alla fall!
först:
URBAN OUTFITTERS
en gammal goding, men ändå värt att besöka i vilken stad man än är i. tydligen finns det nu när jag kollade tre stycken eller något men den vi var på låg ganska långt upp på 5th ave, så då kan man sightseea central park och sådant samtidigt. du vet alla kända gg- platser. adressen:
521 Fifth Ave at 43rd St.
AMERICAN APPAREL
också en oldie but goodie, alltid värt ett besök. men det finns typ en massa butiker över hela staden så bara googla upp deras hemsida så kan du välja den som du är närmast. det är tips, skriv upp adresser (korsningar mellan gator för det är ju ett rutsystem så det är enkelt att hitta) innan du åker så blir det a piece of cake att hitta.
BEACON'S CLOSET
en känd second hand- affär, som faktiskt ligger i williamsburg (påväg mot brooklyn) utanför manhattan. så det beror på hur lång tid du har på dig men den är absolut värd ett besök. plus att hela williamsburg är mysigt så man kan strosa runt där. väl där så finns det lite second hand- butiker som ligger lite här och var i wb, så om man börjar där kan man jobba sig framåt. adressen: 88 North 11th Street
Brooklyn, NY - fast nu när jag kollade såg ag verkligen att det fanns en butik på manhattan också. kan dock vara dyrare. vintagebutiker på manhattan är kul att kolla i men brukar tyvärr vara väldigt dyra. gammal chanel och saker. hur som helst här är adressen till den på manhattan också: 10 w 13th street

MAC
okej sist då, tråkigt jag vet men väldigt värt att kika in på pga priserna. macprodukter är dyrare i sverige så här kan du handla bra smink och så mycket billigare. finns lite överallt, men det ligger en affär nära times square (som jag ändå tänker att du ska besöka) så där kan du hoppa in.

har inte så mycket fler tips än så, förutom att bara strosa runt och gå in där du känner för. dra ett varv på victoria's secret för all del man måste inte shoppa liksom hehe. plus, åk till williamsburg om du kan, väldigt smidigt med tunnelbanan och väldigt mysigt. ta med dig sällskap så kan ni fika på huvudgatan där, himla trevligt. kommentera om du undrar något!


puss från kina!

Kommentera

Publiceras ej