imorn åker jag till siesta. fett wa. gotti
jennan och elsa ska till fucking siesta och det känns ba så gött, för vad är oddsen på att vinna en metrotväling liksom? har stor respekt för en viss skrivartalang framöver
söndagschill hos gadd. deck ah dennt

44444444444444444444444444444444444444444444ever alone verkligen
dagens fuck:
- varför kommer prince till wow, jag har ingen biljett, inga pengar till en biljett och biljetterna kommer ta slut?
- varför är jag så on the edge att om jag ser EN ENDA JÄVLA särskrivning till så tänker jag fan lägga upp en fett töntig vredestatus på fb? fan alla ungdomar kan va sär
jag har inget att uppdatera om, jag är stressad över ingenting, ska lägga den sista handen över mitt skolarbete och sen är jag klar. så lycklig. åker snart till siesta. fab

dagens fuck:
- vuxna med noll procents självinsikt. man trodde att de borde ha lärt sig något om sig själva by now
i fredags var jag på liseberg som resten av göteborg. det var trevlig. tyckte veronimag var gullig när hon var alldeles till sig över publiksiffrorna. vem skulle inte vart det liksom. vill också kortsluta liseberg en dag.
min dator är sjuk, psykiskt funktionshindrad typ. då blir inget roligt.
önskar jag kunde säga att mitt liv var asball just nu men jag tyvärr är jag:
- fetingfattig
- utbränd
- täckt upp över öronen med skolarbete
- tpl
- bajs
på  tal om fattig ska söka jobb nu haido.
förutom min fräscha, jämna solbränna och min snygga triangelformade kropp ville jag ba visa upp mitt nya attribut som jag ba har på mig typ 24/7 fett va. (hängslena)
bästa repliken kommer i slutet och innehåller ordet freestyle. åh
bag raiders- snake charmer
new theory- washed out
jadå bloggen, den säsongsavslutningen var fan inget att hänga i granen. en vecka har man väntat och väntat och så fiser de ut något helt intetsägande. spelade inte på en jävla sträng emotionellt ska jag säga.
idag har min vän anna inlett ett officellt förhållande (alla vet att äktheten i ett förhållande bekräftas på fb) med en it/da- kille. har ju alltid sagt att dessa killar är de bästa. fast de kan bli haggiga efter ett tag. men hur som helst, är himla gla' för henne ba därför dedikerade jag det här fina lilla stycket till henne. barasådär
här är också en ball låt för att jag är ball
space is only noise if you can see- nicolas jaar
DAGS FÖR SÄSONGSAVSLUTNINGEN AV GOSSIP GIRL SÄSONG FYRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WA


dagens olyckor:
- jag vill hoppa av skolan
- kan inte släppa den totala misären som följer jan björklund, den eviga råttan och smygrassen, -s politik


src

jag lovar ska sluta, men den här tjejen är så bra. innerlig lix
kommer ínte alltid att vara så här bögig. och kommer aldrig mer att använda bögig som ett "skällsord". haido

okej due to the weekend så blev min första ambitösa insats lite försenad, men nu kör vi.

svensk musik. om man lyckas med poesi på sitt modersmål så slår det allt vad engelska heter. när det är bra så blir det ba LITE bättre än allt annat. dock är det precis likadant åt andra hållet. det är inte alls lika förlåtande att skriva ett fall till text på svenska. ett utmärkt exempel på ett stolpskott till låt är "lilla lady" av Daniel Adams- Ray. den är så dålig att jag kräks i munnen när jag hör den (spelar över).

men så har vi ju dem som faktiskt lyckas. precis som resten av allt liv på jorden så tycker jag att veronica maggios senaste är underbar. Hon har dock presterat tidigare så det var VÄL ingen överraskning, men en del texter på den här plattan är så genuina, och när texten brister så täcker musiken upp. 

 
musiklänk

sedan har vi den svenska popens gudmoder, min älskling, eva dahlgren. hon är bäst. ba bäst. hon lyckas utan att låta ansträngd, oärlig eller bajsnödig. hon lyckas totalt.


src
musiklänk

nummer tre: steget. ett otippat men självklart medtag i mitt ambitionsinlägg. texterna kan dock vara en smula banala men det är något med den goa karga rösten som ba får mig på fall direkt.


musiklänk

sist och störst: maskinen. jag lever för maskinen (spelar över igen). men serri de är så stört bra, sån pondus så klockrena, sådan asball musik. är så svag för svenskt. är så svag swaggg för maskinen.

musiklänk

klart att det finns fler svensksjungande popunder, lella håkan, krukan, lars winnerbäck, britta persson osv osv. men man måste ju prroritera och fokusera. get your head in the game

ciao

imorn ska jag skriva något riktigt ball
seventh time's a charm. har alltid tänkt att trots mitt bloggande är jag inte en sådan där pretentiös bloggtjej som är ett bös, men jag har nog alltid vetat inom mig att allt som har med bloggande att göra är pretentiöst och bösigt som fan. om jag dock erkänner det kanske jag kan sluta flyta runt bland bloggar som ett ostron. end of story.

hej jag heter julia och min bästa egenskap är att jag är sponant kreativ. EN av mina värsta egenskaper är att jag inte kan slutföra saker jag påbörjar. jag är nyckfull. det här är la min femtonde blogg. har dock bestämt mig för att sluta dravla nu.


här är jag som mitt absolut råcoola själv. jag är stört fet


här är jag när jag är ute och svänger mina lurviga min bästa plast i hela världen är fg


här är jag och min mest ambitiösa sida. den ska jag ge er mina två läsare.

ciao